Разлика помеѓу преработките на „Дипептидил пептидаза-4 инхибитор“

Создадена страница со: thumb|300px|right|DPP-4 inhibitors and GLP-1 '''Инхибиторите на дипептидил пепт...
(Создадена страница со: thumb|300px|right|DPP-4 inhibitors and GLP-1 '''Инхибиторите на дипептидил пепт...)
(нема разлика)