Свјатослав Рихтер: Разлика помеѓу преработките

с
[[Категорија:Добитници на Државната награда на Руската Федерација]]
[[Категорија:Носители на Орденот за заслуги пред татковината од III степен]]
[[Категорија:ДобитнициНосители на Орденот на Ленин]]
[[Категорија:Народни уметници на Руската СФСР]]