Разлика помеѓу преработките на „Го пратиле дедо в' планина“

Создадена страница со: {{italictitle}} {{Infobox song | name = Го пратиле дедо в' планина | cover = | alt = | type = | artist...
(Создадена страница со: {{italictitle}} {{Infobox song | name = Го пратиле дедо в' планина | cover = | alt = | type = | artist...)
 
(нема разлика)