Разлика помеѓу преработките на „Политичка кампања“

с
→‎Други техники: Јазична исправка, replaced: веб-страни → мрежни места
с (→‎Значење и важност на водењето на политичката кампања преку Интернет: Јазична исправка, replaced: веб страна → мрежно место, лната мрежно)
с (→‎Други техники: Јазична исправка, replaced: веб-страни → мрежни места)
 
:*Директно пишување до членовите на публиката (дали преку професионална маркетиншка фирма или посебно пред помалку доброволци);
:*Преку доставување брошути или продавање весници;
:*Преку веб-странимрежни места, он-лајнсемрежни здруженија и многубројни спонтани и неспонтани електронски пошти;
:*Преку нова техника позната како Микротаргетинг која помага во препознавање и одбирање мал демографски процент на гласачи.
:*Преку вистелстоп тур- серија од краткотрајни појавувања во неколку мали градови.