Разлика помеѓу преработките на „Разговор со корисник:V(g)“

с
Робот: Исправка на прекинато пренасочување кон преместена целна страница Разговор со корисник:G(x)-former
с (Робот: Исправка на двојни пренасочувања → Разговор со корисник:G(x))
Ознаки: Сменета целната страница на пренасочувањето Рачно отповикување Отповикано
с (Робот: Исправка на прекинато пренасочување кон преместена целна страница Разговор со корисник:G(x)-former)
Ознаки: Сменета целната страница на пренасочувањето Рачно отповикување Отповикано
#пренасочување [[Разговор со корисник:G(x)-former]]