Разлика помеѓу преработките на „Разговор за предлошка:Cycling data OGE“

с
Робот: Исправка на двојни пренасочувања → Разговор за предлошка:Cycling data BEX
с (Робот: Исправка на двојни пренасочувања → Разговор за шаблон:Cycling data MTS)
Ознака: Сменета целната страница на пренасочувањето
с (Робот: Исправка на двојни пренасочувања → Разговор за предлошка:Cycling data BEX)
Ознака: Сменета целната страница на пренасочувањето
 
#пренасочување [[Разговор за шаблонпредлошка:Cycling data MTSBEX]]