Разлика помеѓу преработките на „Разговор со корисник:Teemuxs“

Stryn ја премести страницата Разговор со корисник:Teemuxs на Разговор со корисник:Vanished user 624342: Автоматски преместена страницата при преименување на корисникот „Teemuxs“ во „Vanished user 624342
(Stryn ја премести страницата Разговор со корисник:Teemuxs на Разговор со корисник:Vanished user 624342: Автоматски преместена страницата при преименување на корисникот „Teemuxs“ во „Vanished user 624342“)
Ознака: Ново пренасочување
 
(нема разлика)
106

уредувања