Кримскотатарска азбука: Разлика помеѓу преработките

с
→‎Кирилична азбука: Исправка на латинични букви помешани меѓу кириличните, replaced: кa → ка, шa → ша
[проверена преработка][проверена преработка]
с (→‎Кирилична азбука: Замена со македонско име на предлошката, replaced: {{IPA| → {{МФА| (37))
с (→‎Кирилична азбука: Исправка на латинични букви помешани меѓу кириличните, replaced: кa → ка, шa → ша)
 
| style="width:3em; text-align:center; padding: 3px;" | И и [и]
| style="width:3em; text-align:center; padding: 3px;" | Й й [йы]
| style="width:3em; text-align:center; padding: 3px;" | К к [кaка]
| style="width:3em; text-align:center; padding: 3px;" | Къ къ [къы]
| style="width:3em; text-align:center; padding: 3px;" | Л л [эль]
| style="width:3em; text-align:center; padding: 3px;" | Ч ч [чэ]
| style="width:3em; text-align:center; padding: 3px;" | Дж дж [джэ]
| style="width:3em; text-align:center; padding: 3px;" | Ш ш [шaша]
| style="width:3em; text-align:center; padding: 3px;" | Щ щ [щa]
| style="width:3em; text-align:center; padding: 3px;" | Ъ ъ [твёрдый знак]