Разлика помеѓу преработките на „Разговор:Си Ѓинпинг“

INkubusse ја премести страницата Разговор:Си Ѓинпинг на Разговор:Си Џинпинг презапишувајќи врз пренасочување: (по)точна транскрипција; т.е. изговорот е многу поблиску до оваа транскрипција (што е основното правило)
(INkubusse ја премести страницата Разговор:Си Ѓинпинг на Разговор:Си Џинпинг презапишувајќи врз пренасочување: (по)точна транскрипција; т.е. изговорот е многу поблиску до оваа транскрипција (што е основното правило))
Ознака: Ново пренасочување
 
(нема разлика)