Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Запознајте ја Русија/Учесници“

нема опис на уредувањето
#[[Селижарово]]
#[[Редкино]]
#[[Кенозерски национален парк]]
#[[Национален парк Бикин]]
#[[Угра (национален парк)]]
#[[Нечкински национален парк]]
#[[Панајарви]]
#[[Сочински национален парк]]
#[[Тункиншки национален парк]]
#[[Иркутск]]
#[[Национален парк Руски Север]]
#[[Хвалински национален парк]]
#[[Мордовија арена]]
#[[Самара арена]]
|-
| 3
1.426

уредувања