Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Запознајте ја Русија/Учесници“

нема опис на уредувањето
#[[Анастасија Суслова]]
#[[Ана Кареева]]
#[[Елена Уткина]]
#[[Анастасија Чаун]]
#[[Александар Афанасиев]]
#[[Андреј Мурнин]]
#[[Гела Засејев]]
#[[Александар Кокоринов]]
#[[Васили Тропинин]]
#[[Никита Медведев]]
#[[Михаил Меркулов]]
#[[Александар Зујев (фудбалер)]]
#[[Кирил Климов]]
#[[Иван Игнатјев]]
#[[Јуриј Дјупин]]
#[[Камил Закиров]]
#[[Кирил Косарев]]
#[[Павел Потоцки]]
|-
| 15
877

уредувања