Разлика помеѓу преработките на „Собрание на Македонија“

нема опис на уредувањето
(#1Lib1Ref #1Lib1RefCEE)
Ознаки: Нагледно уредување Мобилно уредување Мобилно семрежно уредување Напредно мобилно уредување
| structure1_res = 260px
| structure1_alt =
| political_groups1 = * {{Color box|#bf1e24|border=darkgray}} Можеме (4240)
** {{Color box|#bf1e24|border=darkgray}} [[Социјалдемократски Сојуз на Македонија|СДСМ]] (31)
** {{Color box|#004F94|border=darkgray}} [[Нова социјалдемократска партија|НСДП]] (2)
** {{Color box|yellow|border=darkgray}} [[Либерално демократска партија|ЛДП]] (2)
** {{Color box|#E63A30|border=darkgray}} [[Внатрешна македонска револуционерна организација - Народна партија|ВМРО-НП]] ([[Ljupčo Balkoski|1]])
** {{Color box|#8DC73F|border=darkgray}} [[Демократска обнова на Македонија|ДОМ]] ([[Maja Moračanin|1]])
** {{Color box|#f07f19|border=darkgray}} [[Alternativa (political party)|A]] (4)
* {{Color box|#FF9A9A|border=darkgray}} [[Движење Беса|БЕСА]] (4)
** {{Color box|yellow|border=darkgray}} [[Либерално демократска партија|ЛДП]] (2)
* {{Color box|#6F0000|border=darkgray}} [[Левица (политичка партија)|Левица]] (2)
* {{Color box|#000000|border=darkgray}} [[Демократска партија на Албанците |ДПА]] (1)
138

уредувања