Гордонска брана: Разлика помеѓу преработките

с
ситна промена
с (ситна промена)
с (ситна промена)
Со изградбата на браната е создадено и езерото [[Гордон (езеро)|Гордон]].
 
Страничните скалиштаскалила се користат за двонеделен контролен преглед на браната.
 
==Видете исто така==