Разлика помеѓу преработките на „Список на македонски народни и староградски песни“

с
невесто -> невесте
с (невесто -> невесте)
*[[А бре Македонче, ти вардарско пиле]]<ref>[https://pesna.org/song.php?id=498 А бре Македонче, ти вардарско пиле]</ref>
*[[А бре моме, малој моме]]<ref>[https://pesna.org/song.php?id=1103 А бре моме, малој моме]</ref>
*[[А бре невестоневесте]]<ref>[https://pesna.org/song.php?id=164 А бре невестоневесте]</ref>
*[[А бре, лудо аџамија]]<ref>[https://pesna.org/song.php?id=80 А бре, лудо аџамија]</ref>
*[[А дадеја Јана]]<ref>[https://pesna.org/song.php?id=1099 А дадеја Јана]</ref>
190

уредувања