Разлика помеѓу преработките на „Список на македонски народни и староградски песни“

нема опис на уредувањето
*[[Ако само запеам]]<ref>[https://pesna.org/song.php?id=611 Ако само запеам]</ref>
*[[Ако умрам ил загинам]]<ref>[https://pesna.org/song.php?id=419 Ако умрам ил загинам]</ref>
*[[Ако умрам Македонијо]]<ref>[https://pesna.org/song.php?id=1151 Ако умрам Македонијо]</ref>
*[[Алија со тамбурата]]<ref>[https://pesna.org/song.php?id=200 Алија со тамбурата]</ref>
*[[Алов бајрак Македонски]]<ref>[https://pesna.org/song.php?id=1150 Алов бајрак Македонски]</ref>
=== А ===
*[[Ако одам во Битола]]<ref>[https://pesna.org/song.php?id=202 Ако одам во Битола]</ref>
*[[Ако умрам Македонијо]]<ref>[https://pesna.org/song.php?id=1151 Ако умрам Македонијо]</ref>
 
=== Ш ===