Разлика помеѓу преработките на „Македонски правопис (1945)“

изменета категоризација
(дополнување)
(изменета категоризација)
 
 
[[Категорија:Македонски јазик]]
[[Категорија:Правопис на македонскиот јазик]]
[[Категорија:Книги од 1945 година]]