Википедија:Уредувач: Разлика помеѓу преработките

с
Отповикани уредувањата на ВераСимовскаЈаревска (разговор), враќајќи на последната преработка на Brest
(PANDE JAREVSKI / ПАНДЕ ЈАРЕВСКИ, (1922 -2003). https://mk.m.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B5_%D0%88%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8)
Ознаки: Отповикано Мобилно уредување Мобилно семрежно уредување
с (Отповикани уредувањата на ВераСимовскаЈаревска (разговор), враќајќи на последната преработка на Brest)
Ознака: Отповикување
 
[[Категорија:Википедија:Википедијанци по статус на Википедија]]
 
Pande JAREVSKI
https://mk.m.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B5_%D0%88%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8