Разлика помеѓу преработките на „Централни сили“

с
→‎top: Исправено име на предлошка, replaced: знамеикона image → Знаменце (13)
с (→‎top: Правописна исправка, replaced: Австро-Унгарија → Австроунгарија (3))
с (→‎top: Исправено име на предлошка, replaced: знамеикона image → Знаменце (13))
 
{{plainlist | style = padding-left: 0.6em; text-align: left; |
'''Земји-соработници:'''
*{{знамеикона imageЗнаменце|Dervish flag.svg|size=22px}} [[Дервишка Држава]]
*{{flagcountry|South African Republic|size=22px}}
*{{знамеикона imageЗнаменце|Bandera Darfur.svg|size=22px}} [[Дарфурски Султанат]]
}}
----
 
*{{знамеикона|Azerbaijan|1918|size=22px}} [[Азербејџанска Демократска Република|Азербејџан]]
*{{знамеикона imageЗнаменце|Flag of Belarus (1918, 1991-1995).svg|size=22px}} [[Белоруска Народна Република|Белорусија]]
*{{знамеикона imageЗнаменце|Flag of Courland (state).svg|size=22px}} [[Војводство Курландија и Семигалија (1918)|Курландија и Семигалија]]
*{{знамеикона imageЗнаменце|Flag of Crimea 1918.png|size=22px}} [[Кримска Покраинска Влада|Крим]]
*{{знамеикона imageЗнаменце|Flag of Don Cossacks.svg|size=22px}} [[Донска Република|Дон]]
*{{знамеикона imageЗнаменце|Flag of Finland (1918-1920).svg|size=22px}} [[Кралство Финска (1918)|Финска]]
*{{знамеикона imageЗнаменце|Flag of the Emirate of Ha'il.svg|size=22px}} [[Емиратство Џабел Шамар|Џабел Шамар]]
*{{знамеикона imageЗнаменце|Flag of Kuban People's Republic.svg|size=22px}} [[Кубањска Народна Република|Кубањ]]
*{{знамеикона|Lithuania|size=22px}} [[Кралство Литванија (1918)|Литванија]]
*{{знамеикона imageЗнаменце|Flag of the Mountainous Republic of the Northern Caucasus.svg|size=22px}} [[Планинска Република Северен Кавказ|Северен Кавказ]]
*{{знамеикона|Poland|size=22px}} [[Кралство Полска (1917–18)|Полска]]
*{{знамеикона imageЗнаменце|Flag of the Ukranian State.svg|size=22px}} [[Украинска Држава|Украина]]
*{{знамеикона imageЗнаменце|Flag of Georgia (1918-1921).svg|size=22px}} [[Демократска Република Грузија|Грузија]]
*{{знамеикона imageЗнаменце|United Baltic Duchy flag.svg|size=22px}} [[Обединето Балтичко Војводство]]
}}}}