Dandarmkd

Членува од 21 октомври 2011
Додадени 115 бајти ,  пред 7 месеци
нема опис на уредувањето
 
|}
{| class="wikitable"
! colspan=3 width="200"|АкумулацискиСобирен преглед на создаденисоздадените статии
|-
! width="100"|Бројност
|25 април 2020
|[[Бело знаме (слика)]]
|-
|Илјадита статија
|23 ноември 2020
|[[Марија Тереза Рафаела Шпанска]]
|}