Dandarmkd

Членува од 21 октомври 2011
нема опис на уредувањето
|-
|{{Активност на Википедија|year=2011|month=10|day=21}}
|}
{| class="wikitable"
! colspan=3 width="200"|Акумулациски преглед на создадени статии
|-
! width="100"|Бројност
! width="100"|Датум
! width="100"|Јубилејна статија
|-
|Прва статија
|13 ноември 2011
|[[СЕХА лига]]
|-
|Десетта статија
|7 октомври 2013
|[[Фудбалски куп на Македонија 2012-2013]]
|-
|Дваесетта статија
|6 декември 2013
|[[Фудбалски куп на Македонија 2009-2010]]
|-
|Педесетта статија
|9 август 2014
|[[Втора фудбалска лига на Македонија 1999/2000]]
|-
|Стота статија
|30 јуни 2015
|[[ФК Шкупи]]
|-
|Двестота статија
|9 февруари 2017
|[[КК Неметали Огражден]]
|-
|Петстота статија
|25 април 2020
|[[Бело знаме (слика)]]
|}