Разлика помеѓу преработките на „Медиумска информативна агенција“

нема опис на уредувањето
{{Infobox company
| name = МакедонскаМедиумска информативна агенција - МИА
| logo =<!-- Deleted image removed: [[File:MIAlogo.jpg]] -->
| type =
| operating_income =
| net_income =
| num_employees = +70<ref>[https://mia.mk/za-mia/ За нас - МИА]</ref> (2020)
| num_employees = 57<ref>{{нмс| title= Извештај за следењето на примената на начелото на соодветна и правична застапеност за 2014 година| url= http://ombudsman.mk/upload/documents/SPZ/Izvestaj%20-SPZ-2014%20-zbirna.pdf | publisher= Народен правобранител на Република Македонија | date= април 2015 | accessdate=2016-01-09}}</ref> (2013)
| parent =
| subsid =