Наташа Петровиќ: Разлика помеѓу преработките

с
нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
сНема опис на уредувањето
|-
| Награди "Ѕвезди што паѓаат"
| 2011 година
| Ѕвезда што паѓа
| -| -
|-
| Ирски филмски и телевизиски награди
| 2011 година
| Најдобра меѓународна актерка
| ''Како да не сум таму''| Како да не сум овде
|-
| Награди за меѓународен филмски фестивал во Милано
| 2011 година
| Најдобра актерска изведба - Жени
| ''Како да не сум таму''| Како да не сум овде
|-
| Награди за меѓународен филмски фестивал во Сиетл
| 2011 година
| Најдобра актерка
| ''Како да не сум таму''| Како да не сум овде