Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Уредувачки натпревари/Вулкани“

нема опис на уредувањето
 
Победникот на натпреварот ќе биде учесникот кој ќе собере најмногу бодови, како и ќе напише статии подобни за другите награди, кои ќе се бодуваат засебно.
 
Во натпреварот имааимаат можност да учествуваат сите регистрирани корисници на Википедија на македонски јазик освен членовите на жири-комисијата, а за најдобрите учесници се обезбедени награди.
 
==Список на натпреварувачи==