NickyMKD

Членува од 15 ноември 2011
Додадени 134 бајти ,  пред 7 месеци
нема опис на уредувањето
 
| вработување =
| образование =
| универзитет =Универзитет „Гоце Делчев“ - Штип
| средно училиште = [[СОУ Гимназија „Гоце Делчев“ - Куманово]]
| хобија =
| .Mac =
| IRC =
| интереси = *Википедија
| контакт-друго-1 =
| контакт-друго-1-наслов =
* Презиме: Ивановски
* Место на раѓање и живеење: Куманово
* Дипломиран новинар и менаџер за односи со јавност
* e-mail: ivanovskinikola96@yahoo.com
* Главен и одговорен уредник на порталот Кумановски Муабети
1.634

уредувања