Разлика помеѓу преработките на „Невработеност“

(→‎Надворешни врски: не е никулец)
 
* [http://isppi.ukim.edu.mk/images/392333NEVRABOTENOST%20-%20rizici%20i%20predizvici-%20FINALNA%20FINALNA%20verzija-%2024%2012%202013.pdf Јорде Јаќимовски и др., „Невработеност: ризици и предизвици“], 2013.
* [https://www.uklo.edu.mk/filemanager/trudovi/2ro%20mesto%20trud.pdf Вуко Мелов, „Невработеноста во Република Македонија најголем социоекономски проблем“], 2015.
 
{{Економија-никулец}}
 
{{Нормативна контрола}}