Разлика помеѓу преработките на „Кобилица (планински врв)“

Ознаки: Мобилно уредување Мобилно семрежно уредување
Ознаки: Мобилно уредување Мобилно семрежно уредување
File:Кобилица, Трескавец и Љубински Уши 01.jpg|Поглед на Кобилица, Трескавец и Љубински Уши
File:Кобилица - Шар Планина МК 01.jpg|Поглед на Кобилица
File:Кобилица - Шар Планина.jpg|Поглед на Кобилица со целит гребен од исток
File:Кобилица, Трескавец и Љубински Уши 02.jpg|Поглед на Кобилица, Трескавец и Љубински Уши
File:Кобилица.JPG|Поглед на Кобилица