Разлика помеѓу преработките на „Средношколски мјузикл 3: Сениорска година“

с
promena
(c)
с (promena)
*[[Олесиа Рулин]] како Келси Нилсон
*[[Рин Санборн]] како Џејсон Крос
 
 
== Средношколски мјузикл 4 ==
Потврдено е дека ќе има четврти дел од оваа серија. Но исто така е потврдено дека сите актери кои досега беа главни улоги повеќе не се бидејќи ова е нивен последен дел. Но следните делови ќе се работат за други ликови со слична приказна еве што е потврдено.
 
Во третиот дел Шарпеј ја запознава Тиара Голд, девојче кое е опседнато со Шарпеј и во третиот дел Шарпеј ќе ја научи на се што знае. Тиара е иста како Шарпеј, русокоса, ексцентрична, опседната со мода и популарност и една од најпопуларните девојки во училиштето. Во третиот дел се запознаваме и со Џими Зара момче исто како Трој, обожава кошарка, девојки но е многу чувствителен и популарен. Тој го идолизира Трој исто како Тиара Шарпеј. Што значи дека во четвртиот дел улогата на Трој ќе ја земе Џими како ученик во втора година опседнат со кошарката, Тиара ќе ја земе улогата на Шарпеј како злобната соперничка на девојката на Трој во овој случај Џими и потврдено е дека во третиот дел се запознаваме и со Дони Дион кој е најдобар другар на Трој и е афроамериканец исто како Чед.
 
Четвртиот дел ќе почне на овој начин: Почеток е новата учебна година и старите ликови се заминати на факултет. Во училиштето доаѓа нова девојка (исто како што дојде Габриела во првиот дел), таа е заменичката на Габриела но овој лик ќе биде потемпераментен од Габриела. Новото девојче ќе се заљуби во Џими (исто како Габриела во Трој) но Тиара е веќе во врска со Џими (Шарпеј не беше во врска со Трој но го посакуваше и се обидува да ја тргне Габриела од патот за да го заземе Трој). Џими ќе сака да ја откачи Тиара но таа нема да дозволи. Тиара и новата девојка ќе станат сопернички бидејќи новата девојка ќе се пријави во мјузиклот (за разлика од Габриела која беше срамежлива да се пријави). Не е потврдено дали ќе има лик сличен на Рајан или на Тејлор но за другите ликови е потврдено и штотуку беа наведени. Трој и Габриела имаа љубов на прв поглед за разлика од Џими и новата девојка, тие ќе се заљубат меѓусебе но новата девојка ќе почне да се вљубува во момче кое го гледа во ходниците таа нема да му го дознае името и тој ќе и остане само сон но кога ќе го запознае ќе се заљуби во неа и таа во него, но Тиара од љубомора го откачува Џими и се вљубува во момчето на новата девојка. Овде тие две ја продолжуваат борбата за момчето а Џими гледа од страна.
 
Овој дел ќе биде доста сличен на минатите делови но ете има работи кои не се случија во минатите делови но зарем ќе беше гледан филмот ако имаше иста приказна.
 
[[Категорија:Филмови]]
2.930

уредувања