Ладислав Палфи: Разлика помеѓу преработките

[непроверена преработка][непроверена преработка]
===Филмографија===
*1951: [[Свилен конец]] (Музика)
*1954: [[IV Сојузно падобранско првенство]] (Избор на музика)
*1954: [[Македонски тутун]] (Музика)
*1957: [[Бунт на куклите]] (Музика)
*1957: [[Сонце зад решетки]] (Музика)
 
== Наводи ==