Економски факултет - Скопје: Разлика помеѓу преработките

с
→‎Студиски програми: Правописна исправка, replaced: неколку пати → неколкупати
с (→‎Студиски програми: Правописна исправка, replaced: неколку пати → неколкупати)
== Студиски програми ==
 
Економскиот факултет - Скопје нуди студиски програми за додипломски, постдипломски и докторски студии, односно прв, втор и трет циклус на студии. Програмите за работа се менувани неколку патинеколкупати при постоењето на факултетот, а изменувани се и самите насоки.
 
На првиот циклус на студии се нудат студии на седум различни департмани: