Разлика помеѓу преработките на „Разговор:Акан митологија“

BlueEagle1 ја премести страницата Разговор:Акан митологија на Разговор:Аканска митологија: Бидејќи во насловот повеќе одговара соодветната придавка на македонски јазик изведена од именката Акан
(BlueEagle1 ја премести страницата Разговор:Акан митологија на Разговор:Аканска митологија: Бидејќи во насловот повеќе одговара соодветната придавка на македонски јазик изведена од именката Акан)
Ознака: Ново пренасочување
 
(нема разлика)
5.401

уредување