Разлика помеѓу преработките на „Список на деца на Рамзес II“

с
нема опис на уредувањето
с
 
# Рамзес-Меренре
# Џехутимес / Тутмос ''(„Роден од [[Тот]]“)''
# Сименту ''(„Син на Менту“)'' бил надгледник на кралските лозја во Мемфис. Тој бил оженет со Ириет, ќерка на сирискиот капетан Бенанат.<ref>Dodson & Hilton, pстр.171,175</ref>
# Ментуемвасет ''(„Менту во Теба“)''
# Сијамун ''(„Син на Амон“)''