Разлика помеѓу преработките на „Список на деца на Рамзес II“

с
нема опис на уредувањето
с
* Рамзес-Мериамун-Небвебен е познат по натписите на неговиот ковчег.
* Рамзес-Мериастарте ''(„Саканиот'' ''од Астарте“)'' е 26. во поворката Абидос.<ref name="D174">Dodson & Hilton, p.174</ref>
* RamзесRaмзес-Меримаат ''(„''Саканиот ''[[Маат]]“)'' е 25. во поворката Абидос.
* Рамзес-Мерисет ''(„Саканиот'' ''на Сет“)'' е познат од камен блок од Рамесеум, повторно употребен во Мединет Хабу. Тој е 23. во поворката Абидос и е именуван на стела, надвратник на врата и на држач од врата.
* Рамзес-Пајтнетјер („Свештеникот“) е познат од кастра во Кара.
* Рамзес-Сијатум ''(„Син на Атум“)'' е 19-ти. во поворката Абидос.
* Рамезес-Сикепри („Син на Кепри“) е 24-от. во поворката Абидос.
* (Рамес) - Усеркепеш ''(„Силно оружје“)'' е 22-ри. во поворката Абидос.
* Рамзес-Усерпехти („Силен од сила“) е веројатно син на Рамзес II. Тој се споменува на статуата во Мемфис и на плакета.
* Сешнесуен[…] и Сетемхир[…] се споменуваат на каранскиот остракон.