Македонски фудбал: Разлика помеѓу преработките

== Надворешни врски ==
* [http://www.macedonianfootball.com/ Англиска верзија на MacedonianFootball.com]
* [http://www.fudbalforum.com/ Форум на MacedonianFootball.com]
* [http://www.macedonianfootball.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1441&Itemid=76 Наградна игра на MacedonianFootball.com]
* [http://www.macedonianfootball.com/index.php?option=com_content&view=article&id=383&Itemid=48 Резултати во живо на MacedonianFootball.com]
* [http://www.macedonianfootball.com/index.php?option=com_rokin&Itemid=128 Фото галерија на MacedonianFootball.com]
* [http://www.fudbalforum.com/ Форум на MacedonianFootball.com]
* [http://www.facebook.com/#!/MacedonianFootball?ref=ts MacedonianFootball.com на Facebook]
Анонимен корисник