Разлика помеѓу преработките на „Изгревно Езеро“

Додаден 251 бајт ,  пред 4 месеци
Ознаки: Мобилно уредување Мобилно семрежно уредување
File:Изгревно Корапско Езеро 12.jpg|Глетка од езерото
File:Изгревно Корапско Езеро 14.jpg|Глетка од езерото и билото на Кораб
File:Изгревно Езеро на Кораб 02.jpg|Глетка на Изгревно Езеро од југ
File:Korab lake.jpg|Поглед на езерото од југ, со врвот [[Боази]] во позадината
File:Изгревно Корапско Езеро 09.jpg|Поглед на езерото од север
File:Изгревно Корапско Езеро 10.jpg|Поглед на езерото од југ
File:Изгревно Езеро на Кораб 02.jpg|Глетка на Изгревно Езеро половично под мраз
File:Изгревно Корапско Езеро 05.jpg|Глетка од езерото
File:Изгревно Корапско Езеро 01.jpg|Глетка од езерото