Разлика помеѓу преработките на „Собрание на Македонија“

с
Погрешен податок
с (Промена на пратенички сосрат; промена на податоци; обнова на податоци)
Ознаки: Нагледно уредување Мобилно уредување Мобилно семрежно уредување Напредно мобилно уредување
с (Погрешен податок)
Ознаки: Нагледно уредување Мобилно уредување Мобилно семрежно уредување Напредно мобилно уредување
* {{Color box|#000000|border=darkgray}} [[Демократска партија на Албанците |ДПА]] (1)
| voting_system1 = [[Избори во Македонија|пропорционален]] со [[затворена листа|затворени листи]]
| last_election1 = [[Македонски парламентарни избори (20162020)|1115 декемвријули 20162020]]
| session_room = Parliament interior.jpg
| session_res = 250px
138

уредувања