Разлика помеѓу преработките на „ФК Јувентус“

Одземени 30 бајти ,  пред 9 месеци
с
:1959-1960, 1960-1961, 1966-1967, 1971-1972, 1972-1973, 1974-1975, 1976-1977, 1977-1978, 1980-1981, 1981-1982 {{Златнаѕвезда}}{{Златнаѕвезда}}
:1983-1984, 1985-1986, 1994–1995, 1996–1997, 1997–1998, 2001–2002, 2002–2003, [[Серија А 2011–2012|2011-2012]], [[Серија А 2012-2013|2012-2013]], [[Серија А 2013-2014|2013-2014]] {{Златнаѕвезда}}{{Златнаѕвезда}}{{Златнаѕвезда}}
:[[Серија А 2014-2015|2014-2015]], [[Серија А 2015-2016|2015-2016]], [[Серија А 2016-2017|2016-2017]], [[Серија А 2017-2018|2017-2018]], [[Серија А 2018-2019|2018-2019]], [[Серија А 2019-2020|2019-2020]]
 
: ''' ''Вицешампиони'' (20) :''' 1903; 1904; 1906; 1937–1938; 1945–1946; 1946–1947; 1952–1953; 1953–1954; 1962–1963; 1973–1974; 1975–1976; 1979–1980; 1982–1983; 1986–1987; 1991–1992; 1993–1994; 1995–1996; 1999–2000; 2000–2001; 2008–2009.