Разлика помеѓу преработките на „Алтернатива (политичка партија)“

Создадена страница со: {{Infobox Political_Party | state = Република Македонија | party_name = Алтернатива<br><small>Alternat...
(Создадена страница со: {{Infobox Political_Party | state = Република Македонија | party_name = Алтернатива<br><small>Alternat...)
(нема разлика)