Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Одземање на администраторски статус/FlavrSavr“

Ознака: Изворно уредување 2017
 
:::{{одговор|Ehrlich91}} Може да видам каде се напишани овие правила? --[[User:FlavrSavr|FlavrSavr]] <small>([[User talk:FlavrSavr|разговор]])</small> 12:06, 14 јули 2020 (CEST)
::::[[Википедија:Одземање на администраторски статус]].--[[User:Ehrlich91|Ehrlich91]] <small>([[User talk:Ehrlich91|разговор]])</small> 13:22, 14 јули 2020 (CEST)
:::::А за бирократи? Малку е различно и имаат различни улоги... --[[User:FlavrSavr|FlavrSavr]] <small>([[User talk:FlavrSavr|разговор]])</small> 13:18, 15 јули 2020 (CEST)
 
'''(6/0/2); Закажано да заврши во 21:23 ч. на [[12 јули]] [[2020]] г. (CEST)'''