Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Одземање на администраторски статус/FlavrSavr“

Ознака: Изворно уредување 2017
::{{одговор|FlavrSavr}} Иако е завршено гласањето тука, јас се чувствувам должен да ти одговорам, бидејќи јас го покренав барањето. Барањето за одземање на статусот го поднесов од една и единствена причина, што ти не вршиш администраторски работи на самата Википедија, ниту оценуваш статии, ниту патролираш промени, ниту блокираш некому, што е суштината на администраторот. Како и на сите други, пак ќе повторам, овој статус е одговорност, а не привилегија. Па така, макар и двајца администратори да има Википедија на македонски јазик, тие двајца треба да работат. Ако некогаш јас сум неактивен, треба да ми се одземе. Ако се активираш, пак ќе поднесеш и ќе си има доделување. За благонавременото известување, јас те известив на твојата страница за разговор, каде секогаш и стигнува мејл. Ова што си го пратил е на англиската Википедија, кај нас не е дефинирано дека треба посебен мејл со известување, туку доволно е порака на страницата за разговор. Единствено што можеби требаше да направам е да те известам преку други канали, бидејќи се знаеме и извини за тоа. Само малку е нефер да внесуваш политика во ова, ама ајде. --[[User:Ehrlich91|Ehrlich91]] <small>([[User talk:Ehrlich91|разговор]])</small> 09:56, 14 јули 2020 (CEST)
:::{{одговор|Ehrlich91}} Може да видам каде се напишани овие правила? --[[User:FlavrSavr|FlavrSavr]] <small>([[User talk:FlavrSavr|разговор]])</small> 12:06, 14 јули 2020 (CEST)
::::[[Википедија:Одземање на администраторски статус]].--[[User:Ehrlich91|Ehrlich91]] <small>([[User talk:Ehrlich91|разговор]])</small> 13:22, 14 јули 2020 (CEST)
 
'''(6/0/2); Закажано да заврши во 21:23 ч. на [[12 јули]] [[2020]] г. (CEST)'''