Википедија:Не ја нарушувајте Википедија за да илустрирате поента: Разлика помеѓу преработките

с
→‎Примери: Правописна исправка, replaced: беззначаен → безначаен
с (→‎top: Јазична исправка, replaced: страница за разговор → разговорна страница)
с (→‎Примери: Правописна исправка, replaced: беззначаен → безначаен)
 
*{{против}} '''Немојте''' да номинирате друга статија за бришење наведувајќи го истото образложение.
<br />
2. '''Ако''' друг корисник избрише „неважен“ или „беззначаен“„безначаен“ податок од статијата што вам ви се чини релевантен, тогаш:
*{{за}} На разговорната страница објаснете зошто тој податок треба да биде вклучен во статијата.
*{{против}} '''Немојте''' да бришете други информации од статијата под изговор дека се нерелевантни.