Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Одземање на администраторски статус/FlavrSavr“

нема опис на уредувањето
 
=====Воздржани=====
# {{Воздржан}} Се согласувам дека неактивноста како причина за одземање на администраторскиот статус е во ред, но во овој случај се работи за корисник кој истовремено е и бирократ, па затоа не сум најсигурен дека предлог за одземање администраторски статус треба да има моќ да одзема и повисок статус. Во случај да се работи за недолично однесување или злоупотреба на администраторските права, тогаш сигурно би гласал со „За“ и дури би бил за блокирање во зависност од престапот. Но, кога причината е неактивност, мислам дека е дискутабилно. Ова е работа којашто во најмала рака треба да биде дискутирана од страна на заедницата, исто како што треба да се уреди начинот на доделување бирократски статус.--[[User:Kiril Simeonovski|Kiril Simeonovski]] <small>([[User talk:Kiril Simeonovski|разговор]])</small> 16:3638, 7 јули 2020 (CEST)
 
[[Категорија:Википедија:Одземање на администраторски статус|FlavrSavr]]