Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Барања за администраторски статус/P.Nedelkovski“

# {{За}}--[[User:Fsimeski|Fsimeski]] <small>([[User talk:Fsimeski|разговор]])</small> 18:56, 6 јули 2020 (CEST)
# {{За}} --[[Корисник:Bjankuloski06|Б. Јанкулоски]] <small>([[Разговор со корисник:Bjankuloski06|разговор]])</small> 01:21, 7 јули 2020 (CEST) {{коментар}} Поради озбилниот пристап и посветеноста. --[[Корисник:Bjankuloski06|Б. Јанкулоски]] <small>([[Разговор со корисник:Bjankuloski06|разговор]])</small> 01:21, 7 јули 2020 (CEST)
# {{За}} --[[User:Wikimk|Wikimk]] <small>([[User talk:Wikimk|разговор]])</small> 14:04, 7 јули 2020 (CEST)
 
=====Против=====