Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Одземање на администраторски статус/Brainmachine“

Ознака: Изворно уредување 2017
Овде нема образложение. Освен тоа не знам зошто се брза со ова среде лето кога луѓето се по одмори?! [[User:Wikimk|Wikimk]] <small>([[User talk:Wikimk|разговор]])</small> 13:25, 7 јули 2020 (CEST)
:{{коментар|Wikimk}} Подолг одговор има кај предлогот за корисникот Boyan. Тука, и самиот корисник се согласи и кажа дека нема време за извршување на администраторските работи, кои се одговорност, а не привилегија. --[[User:Ehrlich91|Ehrlich91]] <small>([[User talk:Ehrlich91|разговор]])</small> 13:57, 7 јули 2020 (CEST)
::И јас сум согласен, но сепак, во септември повеќе луѓе ќе може да бидат запознаени со ова. [[User:Wikimk|Wikimk]] <small>([[User talk:Wikimk|разговор]])</small> 14:03, 7 јули 2020 (CEST)
 
====Основни податоци====