Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Одземање на администраторски статус/Boyan“

Ознака: Изворно уредување 2017
Овде нема образложение. Освен тоа не знам зошто се брза со ова среде лето кога луѓето се по одмори?! [[User:Wikimk|Wikimk]] <small>([[User talk:Wikimk|разговор]])</small> 13:24, 7 јули 2020 (CEST)
:{{коментар|Wikimk}} Предлогот го поднесов, гледајќи го списокот на администратори. Можеби нема долго образложение, ама мислам дека е евидентно колкава е активноста на сите овие предложени администратори. Како што рече и Виктор кај неговиот предлог, ова е можеби и предоцна. На нашата Википедија не е и треба квантитет на администратори, туку луѓе кои вистински ќе работат. Администратор е одговорност, а не привилегија. Коментарот за среде лето и луѓето се по одмори, не знам дали е вистински со оглед на ситуацијава, кога сите сме дома. --[[User:Ehrlich91|Ehrlich91]] <small>([[User talk:Ehrlich91|разговор]])</small> 13:48, 7 јули 2020 (CEST)
::Токму така затоа што не е привилегија и затоа што треба да биде транспарентно не е во ред во текот на лето, во период на годишни одмори да се започнува оваа постапка. Што мислиш за ова? [[User:Wikimk|Wikimk]] <small>([[User talk:Wikimk|разговор]])</small> 14:01, 7 јули 2020 (CEST)
 
====Основни податоци====