Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Одземање на администраторски статус/Wikimk“

# {{За}}--[[User:Инокентиј|Инокентиј]] <small>([[User talk:Инокентиј|разговор]])</small> 09:26, 6 јули 2020 (CEST)
# {{За}} --[[Корисник:Bjankuloski06|Б. Јанкулоски]] <small>([[Разговор со корисник:Bjankuloski06|разговор]])</small> 01:19, 7 јули 2020 (CEST)
# {{За}} [[User:Wikimk|Wikimk]] <small>([[User talk:Wikimk|разговор]])</small> 13:26, 7 јули 2020 (CEST)
 
=====Против=====