Разлика помеѓу преработките на „Македонски парламентарни избори (2020)“

Одбиена последната промена (од 77.28.219.45) и ја поврати преработката 4174722 на Kiril Simeonovski
(Одбиена последната промена (од 77.28.219.45) и ја поврати преработката 4174722 на Kiril Simeonovski)
<!-- SDSM -->
| party2 = СДСМ
| image2 =
| image2 ={{CSS image crop|Image = Zoran Zaev MSC 2019.jpg|bSize =300|cWidth=110|cHeight=150|oTop=0|oLeft=32|Location=center}}
| leader2 = [[Зоран Заев]]
| leader_since2 = 2013
| last_election2 = 5449 места
| seats_before2 =
| seats2 =