Разлика помеѓу преработките на „Разговор со корисник:WooteleF“

Stryn ја премести страницата Разговор со корисник:WooteleF на Разговор со корисник:RobertRSMN: Автоматски преместена страницата при преименување на корисникот „WooteleF“ во „RobertRSMN
(Stryn ја премести страницата Разговор со корисник:WooteleF на Разговор со корисник:RobertRSMN: Автоматски преместена страницата при преименување на корисникот „WooteleF“ во „RobertRSMN“)
Ознака: Ново пренасочување
 
(нема разлика)
106

уредувања