Разговор за Википедија:Потпис: Разлика помеѓу преработките

Словени заменето со Македонци бидејки има многу далецни народи словени Полаци Цеси Словаци Белоруси Украинци Руси Срби Хрвати Црногорци
Нема опис на уредувањето
(Словени заменето со Македонци бидејки има многу далецни народи словени Полаци Цеси Словаци Белоруси Украинци Руси Срби Хрвати Црногорци)
 
--[[User:Македон Македонски|Македон Македонски]] <small>([[User talk:Македон Македонски|разговор]])</small> 22:15, 1 јуни 2020 (CEST)--[[User:Македон Македонски|Македон Македонски]] <small>([[User talk:Македон Македонски|разговор]])</small> 22:15, 1 јуни 2020 (CEST)--[[User:Македон Македонски|Македон Македонски]] <small>([[User talk:Македон Македонски|разговор]])</small> 22:15, 1 јуни 2020 (CEST){{Сзр}}
{{Сзр}}
 
==Вашите скорешни уредувања==