Разлика помеѓу преработките на „Халил Рифат-паша“

Додадени 74 бајти ,  пред 1 година
(Создадено преведувајќи ја страницата „Halil Rifat Pasha“)
 
* [https://web.archive.org/web/20050831084639/http://www.history.hacettepe.edu.tr/tezler.htm Едукативна веб-страница која содржи информации за Халил Рифат-паша]
* [https://web.archive.org/web/20060423080009/http://www.cumhuriyet.edu.tr/edergi/makale/638.pdf Халил Рифат-паша (биографија на турски јазик во формат pdf - апстрактно и на англиски јазик)] Универзитет Сивас Кумхуриет
 
{{Големи везири на Отоманското Царство}}
{{Почетна кутија}}
{{S-off}}