Разлика помеѓу преработките на „Разговор со корисник:Jingiby“

(→‎Опомена: ново заглавие)
Ознака: Изворно уредување 2017
 
Администраторот Кирил ве одблокирал, иако не заслужувавте. Вие повторно уредувате на стариот начин со целосно менување статии, водење бугарска политика и непочитувајќи го трудот на претходните уредници. Ако продолжиш следна статија да ја смениш од корен, без при тоа да предложиш промени на СЗР, веднаш ќе бидеш блокиран од моја страна. Поздрав --[[User:Ehrlich91|Ehrlich91]] <small>([[User talk:Ehrlich91|разговор]])</small> 13:15, 13 ноември 2019 (CET)
==Пак си тука==
Здраво оддамна не сме си пишале... кога можеш прочитај ги текстовиве... поздрав--[[User:Dalco26|Еден Македонец]] <small>([[User talk:Dalco26|разговор]])</small> 22:35, 26 мај 2020 (CEST)
 
[https://www.novamakedonija.com.mk/mislenja/pisma/%d0%bc%d0%b0%d0%ba%d0%b5%d0%b4%d0%be%d0%bd%d0%b8%d1%98%d0%b0-%d0%bd%d0%b5%d0%bc%d0%b0-%d1%82%d0%b5%d1%88%d0%ba%d0%be%d1%82%d0%b8%d1%98%d0%b0-%d1%81%d0%be-%d0%b1%d1%83%d0%b3%d0%b0%d1%80%d0%b8%d1%98/ Македонија нема тешкотија со Бугарија, Македонија има тешкотија со македонската елита во Бугарија]
 
[https://www.novamakedonija.com.mk/makedonija/%d0%bf%d0%be%d0%b2%d0%b5%d1%9c%d0%b5-%d0%be%d0%b4-100-%d0%b3%d0%be%d0%b4%d0%b8%d0%bd%d0%b8-%d0%bc%d0%b0%d0%ba%d0%b5%d0%b4%d0%be%d0%bd%d0%b8%d0%b7%d0%bc%d0%be%d1%82-%d0%b5-%d1%86%d0%b5%d0%bb-%d0%b7/ Повеќе од 100 години македонизмот е цел за отстрел]